Привіт, Листопад :)) 10 порад для покращення зимового настрою.)

Більше місяця пройшло з часу останньої публікації. Ніколи не могла повірити в те, що за місяць все змінюється. Так і сталось, за місяць змінилось майже все.

Хоч і "депреосінь" все ще зі мною, але то таке, з цим навіть можна жити. Одягни чорного капелюха, чорне пальто, чорне плаття, чорні туфлі, чорні рукавички, чорну білизну ( це святе, люблю чорну білизну ), купи чорну запальничку і чорні цигарки, пий чорну каву без цукру... Я можу продовжувати цей список до нескінченності, але не думайте, що в мене все чорне. Пффф, чашка для кави жовта та зелена, домашні речі яскраві, а шкарпетки червоні.
Червоні шкарпетки - це + до тепла, бо мозок асоціює червоний колір з теплом, тому так і виходить, що нам в червоному одязі тепліше.
Ой, щось мене не туди занесло. Я  ж з вами новинами ділюсь)
Коротше кажучи - мене перестало хвилювати питання самотності, адже я прийняла те, що я завжди самотня, і цим треба користуватися. Це допомогає, дійсно, я почала заводити нові знайомства, і це радує.Просто треба було зрозуміти, що стосунки - далеко не найголовніше в житті. Куди важливіше зрозуміти себе, довести себе до стану  ідеальності.  Зрозумівши це, я підібрала соплі, і все налагодилось.

"Згадуючи вищезазначене"
Восени я обожнюю одягати чорне. Але не завжди. І взагалі, в мене є купа фішок, які я вам повідаю тут, можливо комусь вони стануть в пригоді.

1) Пийте більше кави або чаю.












Колу і Спрайт відкладіть до літа. Ваш організм потребує тепла.
Ще добряче організм гріє глінтвейн, але не переборщіть з ним, багато алкоголю в організмі - це не дуже добре.



2) Побільше літератури.








Читати в ліжку, вкрившись ковдрою з чашкою чаю - це перкрасно! Прочитайте ті книжки, які давно хотіли прочитати, зараз саме той час. Я ще люблю читати в ванні, але цей варінт не підходить для власників електронних книжок. Все таки вода не є другом техніки))












3) Теплі запахи налаштують на правильний ритм життя.


Зранку гель для душу з запахом кави надасть сил і натхнення на продуктивний день, аромат кориці в будинку створить спокій навколо.
Ще не забувайте за свіжу випічку, та смачні напої. Радуйте своїх друзів, рідних і коханих різдвяними пряниками, різними смачними коржиками і смачно звареною кавою чи трав'яним чаєм. Не забувайте про ароматичні свічки, вони завжди допоможуть створити м'яку та приємну атмосферу для спілкування. Не забувайте про техніку безпеки; якщо вдома є тварини, або ваші діти чи братики/сестрички/племінники дуже непосидючі, то наглядайте за ними. Все таки цілий будинок краще, ніж пошкоджений.






4) Дівчатам в записник: ніяких зволожуючих кремів, переходьте на жирніші основи.


І не забувайте про крем для рук та рукавички, бо вітер зробить з ваших рученят стару бабцю.
Зволожуючий крем вже не підходить для зимового часу, бо шкіра просто буде замерзати, і зморшки дадуть про себе знати. А трошки жирніший крем буде захищати вас, і ваше обличчя скаже вам " дякую ".)
Макіяж також варто звести до мінімуму, адже " заштукатурене " обличчя  при різкій зміні температур буде страждати, і забиті пори та прищі прийдуть дуже скоро.








5) Сподіваюсь, що  хтось із хлопців читає мій блог. Обирайте пряні одеколони, вже час.


Нотки сандалу чи пачулі в одеколонах взимку - це просто джекпот. На хороший запах повернеться не одна дівчина, і якщо ви почуєте шепіт за своєю спиною, не переймайтеся - дівчатам подобаються хлопці з класним одеколоном.
Але не переборщіть, не виливайте на себе всю пляшечку. Те саме стосується і дівчат. У всіх хороший нюх, і парфуми повинні бути ледь відчутними, і доповнювати образ, а не перебивати все на світі.









6) Їжте фрукти та овочі. Більше вітамінів.
Не забувайте, що в таку пору наш організм страждає від недостатку тепла і сонця, тому треба їсти багато фруктів і овочів ,щоб поповнювати свій запас енергії і сил. Яблука - чудові компаньйони в університеті, це чудовий перекус, який береже наше серце від інфарктів і різних незгод. Також їжте моркву, капусту, бурячок, мандарини, лимони, грейпфрути, банани та ківі. Все у вашому розпорядженні.
Щодо солодкого - краще замінити тортик зефіром і якимось одним фруктом. Ваша фігура навесні вам                                                                                                           подякує))








7) Хороша музика - гарний день!







Змініть треки на нові, знайдіть щось таке, що б вас радувало щодня. Депресивні треки лишаємо в корзині, адже вони тільки псують настрій. Ранок повинен починатися з хорошої музики і смачного сніданку. Тому от вам наступна порада.










8) Прокидайтеся вчасно, не валяйтеся довго в ліжку. 













Час повинен стати кращим другом для кожного з нас, тому краще прокинутись на годинку раніше, зробити зарядку, встигнути випити кави, зібратися і поїхати по своїм справам, ніж ніжитися в ліжку до останнього, а потім запізнюючись проклинати все на світі. Плануйте свій час, і дотримуйтесь розпорядку.








9) Яскраві деталі для гарного настрою.













Яскравий шарф чи кольорові рукавички будуть гарним доповненням до зимового одягу, також яскравим  акцентом може стати новий записник чи чашка для напоїв. Не бійтесь яскравого взимку, це надихатиме вас на нові ідеї)










10) Проводьте більше часу з рідними і близькими. 


Робота і університет - це добре, бо це кар'єрний ріст для кожного з нас. Але не забувайте про те, що ваша увага потрібна  людям довкола вас. Несподіване запрошення в найближче кафе, або квиток в кіно - це класні зимові подарунки, які дадуть можливість вам побути разом.
Готуйте смачні вечері для родини, приймайте ванну разом з коханими, читайте книги, дивіться фільми, і засинайте поряд, це найкраще, що може бути на світі.






От вам і 10 невеличких порад, як зробити зиму яскравішою. Сподіваюсь, вони вам згодяться))


Будьте розумничками, читайте мій блог і пам'ятайте: нема нічого кращого, ніж міцні обійми, гаряча кава  і розмови з найближчими...)
XO
















Коментарі

Популярні публікації